Bröllop

Bilderna från bröllopet ska spegla er alldeles egna dag och vara ett minne för resten av livet! Jag tycker det blir som vackrast i det naturliga ljuset, och skulle inte vädret tillåta att vi fotar utomhus har vi i förväg planerat för alternativ plats inomhus. Oavsett tid på året för din bröllopsdag har varje årstid sitt speciella skimmer. Jag levererar alla dom bästa bilderna både högupplöst och lågupplöst.  Priset beror lite på era specifika önskemål. Kontakta mig gärna för priser och övrig info!

Image

Anna och Daniel

5 juli , Stora mosskullen

På vackra och pittoreska Stora Mosskullen i Göteborgs skärgård hade jag förmånen att få vara med när Anna och Daniel gifte sig den 5 Juli. Det var en härlig blandning av västkust, doft av hav och vintage!
Image

Gustav och Sara

25 maj, Ljugarn på Gotland

Gotland är i sanning ett annat land. Jag hade inte varit där på många år men det är något alldeles extra med det där stället! Gustav och Sara gifte sig under Kristi Himmelsfärds helgen och det var faktiskt ganska kallt även om färgen på vattnet mer påminner om den man ser i olika resebyråers reklamkampanjer.
Image

Johanna och Henrik

10 september, Bovallstrand

Johanna och Henrik gifte sig i Bovallstrands kyrka tillsammans med vänner och familj. Bilderna är fotade på Badholmarna i Bovallstrand och på Valöns naturreservat.
Image

Erik och Louise

15 september, Bovallstrand

Här kommer bilderna från Erik och Louise’s bröllopsdag den 10 September 2016. Vigseln hölls på Badholmarna i ett blåsigt och härligt sensomrigt Bovallstrand.
Image

Emma och Ola

15 Augusti, Tollered

Vilket vackert och härligt par, Ola och Emma. Den sista riktigt varma dagen på en fantastisk sommar och en rolig bröllopssäsong!